Populära sökningar
Alla, eller ja i alla fall de flesta, vet hur man tänder en grill och slänger sin mat på den. Men hur du sedan grillar den till att bli en riktig gorumetmåltid är för de flesta en aning mer oklart. Hur får du köttet att hålla sig riktigt saftigt samtidigt som det får en perfekt grillyta och hur håller du dina grönsaker krispiga? Den här kursen ger dig alla svaren!
Denna cook-a-long sker under gemytliga omständigheter i ett ljuvligt kök. Det finns tid för mingel och umgänge men givetvis är det fokus på matlagningen. Ni börjar upplevelsen med en genomgång av recepten och ni får olika uppgifter att ansvara för. Det som först tillagas är modern street food sedan är det dags för surdegspizzan. När maten är tillagad och ni fått med er tips och trix av kockarna. Sedan återstår det bara att njuta av det ni tillagat, maten serveras enligt ett ‘’share and eat’’ format. Hela eventet är ca 3h och trots att det leds av professionella kockar är matlagningen och stämningen tillrättalagt utan det är passionen för matlagning och gemenskap som genomsyrar tillställningen.
Efter denna givande kväll hoppas vi att ni går hem med nya kunskaper att använda er av hemma med er matlagning.
Är det möjligt att grilla vegetarisk mat?
Får jag äta maten som jag lagar under grillkursen?